Wij zijn Peter en Debbie.
Wij zijn Peter en Debbie Sas en op dit moment bedienen wij 3 Engelse bulldoggen. Onze teven Dolly, Hermien en Jessie. Jaren geleden begon onze liefde voor dit ras te groeien en na veel informatie te verzamelen en totaal verdiept in dit ras besloten wij om op zoek te gaan naar een gezonde Bull. Na vele telefoontjes en bezoekjes vonden wij haar. Ja onze eerste vrouwelijke Bull Beau. Om dit verhaal kort te houden van het 1 kwam het ander en ondertussen wonen wij met 3 Engelse bullen in huis. En zoveel liefde en gezelschap zullen wij nooit meer willen missen.

over de manier waarop wij fokken


Voor wij zelf besloten een nestje te fokken en met alle informatie die ik verzameld had wist ik al dat je niet zomaar even een nestje Engelse bulldog pups op de wereld kan zetten.
Ik kreeg van een Engelse bulldog fokker het mooie aanbod om bij hun een stage nest te doen. Ik werd door hun zeer goed begeleid en heb veel geleerd en door mezelf verder te ontwikkelen durfde ik de stap te maken om zelf mijn eerste nestje groot te brengen.
Ik zeg het niet graag maar ik was behoorlijk trots op mezelf, want samen met mijn man Peter hebben wij 5 mooie gezonden meiden groot gebracht waarvan onze Romy er 1 is. Onze pups worden in onze huiskamer groot gebracht. Zo proberen wij ze heel vrij en niet angstig op te voeden.
Onze manier van fokken is dat wij onze uiterste best doen om dit ras zo gezond mogelijk voort te zetten door zoveel mogelijk in de goede lijnen te fokken. Wij zien het fokken als een verbetering van het ras en wij zullen hier ook naar streven.


"Gezondheid gaat boven de Schoonheid"

wat kunt u van ons verwachten

goede begeleiding
eerlijkheid
een goed contact
voeding advies
de gezondheidsverklaring
koopovereenkomst

Wat verwachten wij van u

Kennis over dit ras
veel liefde voor uw pup
veel geduld
opvolgen van ons advies

wat kunt u van de pups verwachten

goed verzorgd
goed gesocialiseerd
ingeŽnt
gechipt
ontwormd
het FCI Stamboom
met een heerlijk vrij karakter